فروش ویژه خرمای هلیله مرغوب با قیمت ارزان در اهواز، با هدف افزایش میزان محصول فروخته شده به دلایل مختلفی مانند تغییر شغل و تبلیغات انجام می شود. خرما میوه ای فوق العاده می باشد و این به دلیل طعم عالی و خواص شگفت انگیزش است و همین باعث شده خرید خرما مرغوب و ارزان همیشه بازار گرمی داشته باشد.
آشنایی با انواع خرما موجود در بازار
از انواع خرما موجود در بازار می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- خرمای هلیله ای: این خرما رنگ زردی دارد و از خرمای های تر محسوب می شود و فصل پاییز و اواخر ماه مهر برداشت آن صورت می گیرد.
- خرمای مرداسنگ: بسیار خوش خوراک است و بافت گوشتی آن نرم می باشد و 3 سانتی متر طول این نوع خرما است و رنگ قهوه ای روشن مایل به زرد دارد.
- خرمای گنتار: این نوع خرما با نام های قندی و قنطار شناخته می شود و جزو خرمای تر محسوب می گردد و هسته ای کوچکی دارد. رنگ این نوع خرما متمایل به قهوه ای است.
- خرما کلوته یا کلیته: رنگ آن قهوه ای کمرنگ تا پررنگ می باشد و ظاهری درشت و کشیده ای دارد و بین 14 تا 22 درصد رطوبت آن است و بین 2.5 تا 3.5 سانتی متر اندازه آن می باشد.
- خرمای زاهدی: عطر و طعم شیرینی دارد و از انواع خرماهای نیمه خشک محسوب می شود. پوست این نوع خرما براق و نرم است و اندازه ای متوسط دارد. پوست و گوشت این نوع خرما به ترتیب قهوه ای روشن و زرد طلایی می باشد.
- خرمای پیارم: از انواع خرماهای دیررس و نیمه خشک می باشد و فروکتوز عمده قند آن است و در استان هرمزگان کشت می شود.
- خرمای استعمران: قند بالایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید است و از انواع خرماهای نیمه خشک محسوب می شود.
صفر تا صد صادرات خرما درجه یک به سایر کشور ها
صادرات خرما درجه یک به سایر کشور ها طی مراحل مختلفی انجام می شود. اولین مرحله بازاریابی می باشد که مهم ترین قدم در صادرات محسوب می گردد. برای انجام بازاریابی باید اطلاعاتی از بازار مقصد صادرات کسب شود که این اطلاعات از راه های مختلفی مانند شرکت در نمایشگاه های بین المللی، استفاده از اطلاعات و آمارهای رسمی، مذاکره مستقیم با خریداران، تماس با نمایندگی های ایران و سفارتخانه ها، مراجعه به سوابق قبلی معاملات و استعلام از موسسات بین المللی و مراکز ارتباط و کسب اطلاعات از سایت های اینترنتی به دست می آید.
در این جا لازم است به این نکته مهم اشاره کنیم که بازاریابی بین المللی باید متناسب با فرهنگ مصرف خریداران کالا و کشور هدف و اخلاقیات مردم کشور مقصد صادرات باشد، در غیر این صورت بازاریابی هیچ تاثیری در فروش ندارد و بازتاب منفی ایجاد می کند.
دومین مرحله در صادرات کسب مجوز های صادراتی می باشد که بسته به نوع کالای صادراتی مجوز هایی که برای صادرات لازم است متفاوت می باشد. به عنوان نمونه برای صادرات خرما به مجوز سازمان غذا و بهداشت نیاز است. تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری مرحله سوم در صادرات می باشد و قیمت گذاری باید به صورتی باشد که بتواند به جذب مشتریان خارجی کمک کند.
هنگامی که فروش کالا به کشور خارجی از طریق گشایش اعتبارات اسنادی انجام شود، صدور پروفرما امری مهم و ضروری محسوب می شود. پروفرما دارای مشخصاتی مانند شماره و تاریخ صدور پرفرما، نام فروشنده، تلفن، نشانی، نام خریداری و نشانه او، ارزش واحد کالا، مشخصات محصول، مدت اعتبار قیمت پروفرما و شرایط حمل و تحویل می باشد.
تهیه تدارک و بسته بندی، یکی دیگر از مراحل صادرات محسوب می شود، بسته بندی چون نوعی احترام به مشتری محسوب می گردد، می تواند به جذب خریداران کمک شایانی کند، به همین دلیل بسته بندی باید استاندارد باشد و از شکل ظاهری زیبا و لوکسی هم برخوردار باشد. از دیگر مراحل صادرات می توان به دریافت گواهی بازرسی کالا، اخذ گواهی مبدا و صدور فاکتور، عقد قرار داد حمل و بیمه، اظهار کالا به گمرک و دریافت واریز نامه اشاره کرد. در این ایجا لازم است به این نکته اشاره کنیم که اطلاع از هزینه ترخیص کاری هم یکی از مهم ترین نکاتی است که صادر کننده باید از آن اطلاع داشته باشد.
پارامترهای تاثیر گذار بر قیمت انواع خرما
از پارامترهای تاثیر گذار بر قیمت انواع خرما، می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- تازگی و مرغوبیت: هر چه خرما مرغوب تر و تازه تر باشد قیمت بیشتری هم دارد.
- طعم و مزه: تاثیر مهمی روی قیمت دارد و هر چه خرما خوش طعم تر باشد، قیمت بیشتری هم پیدا می کند.
- میزان تولید سالانه: هر چه میزان تولید محصول بیشتر باشد و در بازار کمبود عرضه وجود نداشته باشد، قیمت آن هم افزایش پیدا می کند.
- قانون عرضه و تقاضا: با افزایش و کاهش تقاضا، قیمت به ترتیب افزایش و کاهش پیدا می کند.
- تغییرات نرخ ارز و تورم: با افزایش و کاهش نرخ ارز و تورم، قیمت به ترتیب افزایش و کاهش می یابد.
- هزینه های تولید: هر چه هزینه های تولید افزایش یابد قیمت نهایی محصول هم بالا می رود.
- روش خرید: خرید بدون واسطه همیشه با قیمت کمتری انجام می شود.
عرضه مستقیم خرما کلوته مرغوب و ارزان در شهرستان ها
عرضه مستقیم خرما کلوته مرغوب و ارزان در شهرستان ها، باعث شده بازار این نوع محصول رونق فراوانی پیدا کند و تعداد خریداران افزایش یابد، چون مشتریان می توانند با قیمت کمتری محصول را تهیه کنند. عرضه خرما، به دلیل خاصیت های منحصر به فردی که دارد، رونق خوبی گرفته است که از خواص خرما می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- انرژی زا: خرما به دلیل کربوهیدرات فراوانی که دارد قوای جسمانی را افزایش می دهد و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند، به همین دلیل ورزشکاران قبل از تمرین باید خرما میل کنند.
- خونساز: برای درمان کم خونی مفید است و این به واسطه اسید فولیک، فولات و آهن موجود در آن می باشد و فولاد موجود در آن باعث شده خاصیت خون سازی پیدا کند.
- تقویت دید: برای سلامتی چشم مفید است، زیرا منبع ویتامین آ و زئاکسانتین می باشد.
- کنترل فشار خون: پتاسیم بالا و سدیم پایین موجود در خرما موجب شده فشار خون کاهش پیدا کند.
- پیشگیری از سرطان ها: حاوی کاروتنوئیدها می باشد که این ترکیب پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان است و از سرطانی شدن سلول ها جلوگیری خواهد کرد.
- مفید برای دستگاه گوارش: باعث رشد باکتری های مفید دستگاه گوارش می شود و به تقویت روده و رفع یبوست کمک شایانی خواهد کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.